Zana AF, Gambar bogel Zana AF, Zana AF nude

CLICK THIS TO SEE >>> LINK

and do not forget about this

~ by M3CH4N1X on March 19, 2007.

188 Responses to “Zana AF, Gambar bogel Zana AF, Zana AF nude”

  1. This site hits are up because of this. lol

  2. mana gambar nie

  3. Click on the link lahh.

  4. amboi.. gambo bogel ke?

  5. montoknye bdk af5 tlampau nih..

  6. dah klik link tp x der pon

  7. http://www.fakyoo.com/2007/03/15/gambar-bogel-zana-af-5-naked-pictures-zana-af5/

  8. dah tu.. tgk naruto lg bagus.. http://planet.time.net.my/KLCC/ragnarokbot

  9. x leh nak bukak laa beb error 403. cane ni? nak tgk arr

  10. sudah click itu link
    error 403
    aku nak tgk gmbr ni LOL :P

  11. Dah kene bloklaa deyy….nyesal tak save gambar tadi….tp seres body die mmg mantap…bergetah jekkkk

  12. haih.xleh bukak gak.hahah.xyah la tngk benda2 ginih.lol

  13. sape ade simpan copy?sape ade save?dpt sekeping je..tu pun cam tak bape real je..

  14. http://forums.fakyoo.com/index.php?showtopic=67

  15. http://www.pixels-n-grains.com/

  16. […] Zana AF, Gambar bogel Zana AF, Zana AF nude CLICK THIS TO SEE >>> LINK and do not forget about this […]

  17. wow, your blog is the “blog of the minute” and i can see why.. whos this zana af anyway?

  18. apa ini ??

  19. AKU DAH SAVE DALAM KOMPUTER AKU. NANTI SENANG NAK MELANCAP. TAPI TU BUKAN REAL PUNYA LA… LAIN KALI SOPER IMPOSE TU BIAR TELITI SKET. BARULAH SERONOK NAK MELANCAP.

    INI… ALAMAK, GAMBAR PUN MACAM KELING PUNDEK.KELING PUNDEK PUN GAMBAR TAK MACAM NI…
    ———————————
    I HAVE SAVED THE PICTURE IN MY COMPUTER. ITS GONNA BE EASY TO MASTURBATE. BUT THIS PICTURE IS FAKE DUDE. IMPROVE YOUR SUPER IMPOSE SKILLS, THUS I CAN MASTURBATE WITH MORE FUN, AND COMFORT.

    OOOHHH SHIT.. THIS PICTURE LIKE KELING (SEE IN WIKIPEDIA.ORG) PUNDEK. EVEN KELING PUNDEK PICTURE NOT LIKE THIS

  20. BUATLAH SATU PERUBAHAN
    ———————-
    GAWE SENG APIK LAH
    ———————-
    BUEK LA ELOK2 SKIT
    ———————-
    MAKE SOME IMPROVEMENT DUDE.

  21. DUE TO TERMS OF SERVICE NO. 2; 6th POINT;

    the Content is not obscene, libelous, hateful or racially or ethnically objectionable, and does not violate the privacy or publicity rights of any third party;

    THIS BLOG MODERATOR IS MAKE A FAULT, HE MAY NOT READ THE TERMS OF SERVICE CAREFULLY, AND THIS IS NOT HIS PLACE TO MAKE EXPLICIT BLOG LIKE THIS

  22. I was surprised this blog hits are high from yesterday. I log into my stats and check the most google words are ZANA. And this site do not have any pictures of her before. Found it at FakYoo site and I link em. Simple as that

  23. mmm… ingatkan seksi sgt la gambar dia… aksi pun tak menarik langsung… sah2 mmg muka dia. Tak yah la buat report polis…

  24. surely that pic is fake. but why do zana disingkir plak dari af? that’s the question here. look closely la, pic yg ada muka dia tu mana sama ngan lengan die.

  25. Thats her. Dont make a conspiracy lah. Macam gambar that kru artist with siapa tu hah.. forgot her name

  26. huuhuhuhuhuhuu….leh jadi bintang porno ar dak zana nih…takyah jadi penyanyi,lambat kayo…kau jadi jer cover girl majalah playboy ker…gerenti cepat kayo…

  27. tak bleh nampak apa2 ni!!! KPM blok la! sapa ada salinan tlg hantar tmpt aku.

  28. mana ada kana block

  29. padan muke ko hehehehe……what you give u get back. baru nk bangga c minah ni jd sedara, tup-tup kuar gmbr bogel da……

  30. http://www.fakyoo.com/2007/03/22/zana-af-gambar-bogel-zana-af-zana-af-nude-more-on-her/

  31. dah lah tu kesian ah dia . sepatutnya kita kenelah bantu dia kalau betul bukan gambar dia kalau sah gambar dia , itu urusan dia dengan tuhan .

  32. to all malaysian people , ada budak kena kidnapped semalam kat datuk keramat kuala lumpur . korang cari dia lagi bagus keluar dlm rmkl semalam . sama sama kita doa kan dia . female, 8 years old, malay .

  33. hahah… takleh blah…

  34. I just want to know if its real or fake.Show me the proof either

  35. I THINK IT IS REAL SHE IS BOGEL

  36. aduh… x pro langsung.. no improvment la…
    setakat gambar macam tu x payah la kecoh… tgok real punye lagi best… depan mata.. tgok mak aku main laa… tp bukan dgn bapak aku.. dengan adik bapak aku…(adik ipar mak aku)…
    best siot… mak aku cam teruja siot… dpat main dengan adik ipar dia…

  37. BEST KO NI SAKIT JIWE KER ?

  38. best… you are officially retarded.

  39. weh!!!korg sume ni mmg budus2 belaka.kesian mak bapak korg dpt anak bangang cm korg ni.

  40. awek melayu dah hancur….kenapa x pecaya?????

  41. setakat gmbar 2 x yah lah..

  42. zana nak buat apa pun….di punya pasal la. Korang sibuk2 kenapa? Korang pun 2 x 5 jugak. Kalau tak, takkan korang sibuk nak tengok.

  43. bodoh lg org mcm korang ni.. kote siplis..

  44. butuh mana gambar tu……….tak real langsung…….berdosa saja

  45. Real laa tu..nak real camner lg..bodoh laa korang ni, tak reti nak beza…yg korang no backup2 dia apsal?sedara ekk?hahaha

  46. where is it?
    wanna c alcho

  47. wau,
    a good improvement wat!
    thats wat we mal wann lah, b open mind lah, its her hobby, congrates gurl, keep it up, be who you are, jangan niru org kata ogy mat daut tu. tahniah album pertama you nie.

  48. abah ko xley pown…gler ape..

  49. Pesal la kau tak upload mak kau main tu kat sini.
    Aku nak tengok teruja sangat ker mak kau tur.
    Bodoh ler kepala otak kau..
    Pasal kau tak gang beng skali dgn mak kau tu

  50. Pesal la kau tak upload mak kau main tu kat sini.
    Aku nak tengok teruja sangat ker mak kau tur.
    Bodoh ler kepala otak kau..
    Pasal kau tak gang beng skali dgn mak kau tu,,

  51. Wey..
    tetek zana tu melayut gak
    pakai baju cam seksi, bukak hampehh..

  52. xtau la klu gmbar tu real or not..tp muka mcm zana jer.. maybe dia kot,tp napa dia buat cam tu…xkan dia x malu kot..

  53. kesian dia. memang gambar betulla tu. nampak cam dia ambik sendiri. peringatan: nak bergambar camni, delete terus. jgn simpan mana2 nanti ada apek curi buat vcd n jual. abis maruah.

  54. maybe koleksi peribadi tp dah dsbarkan org yg dengki…

  55. askum dah la tu,kesian kat zana,di pun manusia gak ade perasaan.yg dah lepas tu dah la

  56. bleh join skali ker?…
    camner nak tengok gambar budak tu?…
    tak leh punnn…pls

  57. she is my housemate last year in kl..she’snot what u all think guysss

  58. boleh tahan kopek zana..ni yg wat aku rase nak cari cikaro mlm ni.pape pun,congrate to zana cuz sharing with us ur body..zana mmg bodo,mesti family dia malu dgn dia.

  59. wei best..ckp kat mak ko,keep it up her good work..mesti ko bangga ada mak mcm tu..

  60. kepada zana,jgn malu dgn gambar bogel ko ni,ko patutnye wat website lucah ko sendiri.aku akan sokong ko 100%.idup zana bogel..silap-silap kalau ada rezeki,ko boleh jadi bintang lucah..kaye woo..

  61. zana,ape kelas stakat tunjuk kopek ko,jom ar bromen ngan aku..aku janji ko mesti puas gile babi punyer!!!

  62. sy bdk lesbian..minat giler kat zana sbab body dia boleh tahan,tapi ada gambar kopek jer,gambar burit tak de…teringin nak ramas kopek dia n jilat burit dia..kpd zana,kalau sudi jadi teman lesbian sy,email la sy..

  63. lupe plak,kalau sesape kat sini nak bromen,tak kira lelaki atau perempuan,email je sy..sy dua-dua layan..janji puas..sy bdk 18 taun..bosan gle duduk rumah sbab tak de keje,24 jam jolok burit sendiri kat rumah..tolong la ye sesape yg nak bromen,email la sy,sangap gler,dah seminggu tak bromen..

  64. lepas tgk gambar zana td,aku trs melancap,tp kantoi ngan spupu aku,nasib baik dia pun sangap,pastu aku terus calat dia dpn komputer..bedarah burit,dara lg rupenyer..

  65. mmg mnarik gambar kopek dier………yama cibet pnyer org mlayu dh x de maruah lg ker…ingat skit ktier ni umat akhir zaman….apadaaaa!!!!!1

  66. Kopek di besar gak..
    agak agak korang saiz berapa..
    macam B34 jer..

  67. hey bdk lesbian kalau dah bosan sangat sampai jolok burit sendiri, baik contact aku boleh aku puaskan

  68. erm, kita takde hak nak tuduh dia mcm tue… sama ada betul atau tidak bukan urusan kita nak tau sama ada benda tue betul atau tidak… jaga diri sendiri sudah la, tak yah nak sibuk2 jaga tepi kain org lain… korang kutuk dia, maki hamun dia… ape yg korang dapat?… xde dapat ape2 beb, cuma dose yg korang terima…sebaiknya, apa yg berlaku pada dia tue kita semua ambil iktibar dan pengajaran agar tidak akan berlaku pada kita pulak di masa hadapan… that`s all bro!!!… xyah kecoh2 ok!!!…peace!!!

  69. mmg sah lah dia, amboi nak nafikan lagi…

  70. xKaN cEnGgItU jErK…..
    xDeR lAgIk kEwR……

  71. kAlO bLeH mAnE2 gAmBo yG ……
    sEnD lEr kAt AkU
    teeth_loco2@yahoo.com

  72. memang best dah gile..

  73. huhu..nice pic..af bole jadi akedemi funstaff..hehe

  74. pukimak semorang nak kutuk orang je tau..sukati puki die la

  75. bodo sebuk nak jatuhkan orang..puki la korang

  76. bodo macam tak penah tengok gamba blue…bangang nak kutuk orang konon…babi la korang

  77. hoi kowok bangang bodoh macam babi sukati die la

  78. setakat tengok nak kutuk jadi la beruk tak cukup otak…baik sangat la pukimak

  79. Jek you are officially retarded.

  80. bangang semua kene tipu..2 gamba membe aku laa..aku taw la aku ada bukti..gamba2 lain pun aku ada klu hgpa semua nak tgk…bwk mai email hgpa aku aku aku antaq sorg2…klu sapa2 org kedah pi cari pompuan ni nama zetty nama btui nur izzati study kt uitm kedah..gamba aku ng dia pun ada tp xdpat la nk tgk gmba aku telanjang..

  81. huhu,ye ker 2 zana?x bleh blah sial….

  82. hu…xley thn maa…
    skali brapa ringgit…
    dah x thn dah nie..
    ssss aahhhhh…

  83. alaaaa… zana, gua dah jolok cipap dia nganb atang aku dulu… pecah dara…. aku tutoh dia 4 kali satu malam…. kate nyer i dia punya first lover… jadik aku tutoh abis abisan ler… pi dia punya cipap at that time ketat abis…… zana engko bertobatlah… pasal aper ko buat keja tu buat malu mak bapak jer

  84. bagi le aku gambar2 tu..aku pun berminat nak tgk…hantar ke ….

    memberamil@yahoo.com

  85. pantat

  86. mna da naked tu? buta ke? biasa ja tu.. haiz. buta org suspend ja.

  87. i saw dat.. adui… hahahaha.. mcm tak percaya lah….. gila…

  88. ok.. she is noty huh… hehehe

  89. lemme see her nude pictures pleasEEEEEEEE!

  90. padan ngan muka

  91. aku mcm xcaya je tu gambar dia,boleh korang buktikan ke?

  92. send juga kat aku
    prozero@yahoo.com

  93. beb…ni ke cara bangsa kita nak terkenal?diberi perhatian?wa tgk gak gmbar ni..mmg berahi..tipu la kalo xrasa pepun..tp bila pk bangsa len confirm tepuk tgn…dpt tgk melayu pnye prcuma…dh nasib melayu..

  94. gue berdua kesian tengok zana

  95. saya simpati dengan apa yang berlaku kat zana

  96. Oik gambar baik ser, rase macam nak jolok die sajer. Tarik punat die dahtu gigit. Hisap puki lagi best

  97. http://www.fakyoo.com/2007/05/03/ogy-ahmad-daud-exposing-her-boobs/

  98. kenapa gambar nya tak dapat buka a…????

  99. saya nak tanya kamu semua minat zana(AF5)ke?

  100. candy,klu sangap sgt,mai cni main gn kite..di jamin puas..mst lyn..main skali nk 1juta kali lg..zaini2spy@yahoo.com

  101. you guys are psycho.

  102. saper ade pic zana yg hot2 tu sent la kt aku wei…aku cr xjmp pun nk gk tgk tol ke x pe yg org citer kt aku 2…plz email me
    (ezasyakira_86@yahoo.com)

  103. saya memang suka kat zana nih saya nak skali 2 nak rogol dia la
    muahzzzzzz………..

  104. aku nak picit tetek dai blaeh??

  105. aku nak isap puki dia pastu nak buka spender dia ngan jilat tetek dia biar layu ha ha ha

  106. tokong bodo tok sami bodo pak ang bodo pakai tasbih besar

  107. body kit ok tapi puki longar cam 4 org anak da alaaaa aku pun da pernah tido ngan dia ni..dulu main dalam keta je looo bujet g2…kalau nak aku jilat lagi la…nak ke..

  108. kopek zana sedap hisap.aku hisap kopek zana,aku main dengan zana.masuk pele aku ko burit dio.

  109. Gambar tu memang panas kalau aku dapat mesti sedap.

  110. Mari kita rogol ramai-ramai

  111. power gak koopek bdk zana neh…………………..

  112. korang ni bodoh la…pegi mampusla kalau dia nak bogel pun…tak luak pun kat dia…korang bukan dapat pun…korang macam xpenah tgk pompuan bogel..tu la hari2 melancap..baik korang main ngan sundal lg bagus….lg lawa dr zana..korg ingat dia tu virgin lagi…lubang dah besor pun korang nak jilat….

  113. bertobat lah wahai manusia!!!!!

  114. aper lah yang korang mengarul ni…sampai cerita pasal mak sendiri pun ader…yang cakap pasal mak dia tu…siapa yang lahirkan ko…lembu ker…ataupun anjing….

  115. x baik kita aibkan org..apa la sgt bnda2 2 kesian kt org kita..biar la dorg jgn ambik tau jg dr masing2 sudah

  116. ku kentot kamu di situ

  117. cvdfd

  118. ala x kan 2 je??????

  119. kamu semua akan dilaknat allah..kutuk org pandai,korang tau ke mengucap ni aku nak tanya..cuba korang dalami mksud kalimah syhadah 2..dalami sedalamnya…islam kah anda sebenar-benar islam…orang islam ditegah mengaibkan sesama islam..mengucap lah saudara…

  120. WEII CANDY U NI KLU SANGGAP SGT MAI ISAP KOTE AKU MAU KA XMAU?
    NI MY PHONE NMBER?0174042663 CALL ME LAN K….MISS U ALL

  121. zana tue bodoh kena butu nak lagi.dia yang nak syok

  122. tetek bapak besa.rse nk isap je.huh!kalau die ade dpn aku mmg aku dh rogol die…

  123. wat cam na?x dpt pun gambar

  124. Kepada all girl’s yg nak test ngn aku cal lah aku 0172183113.blh aku jilat kaw2 punya..yg baru nak first time kena atau dh lama kempunan cal aku ok..

  125. AIH WA TGK CAM REAL JERK PICTURE TU? MANE SATU NI DUDE REAL KE IMPOSE? CUBA HANG MAI KAT AKU…TAPI APE2 PUN LEH THN GAK DAT PIC KLU TUL ZANA,,WA NAK HABAK KAT ZANA KLU NAK MAIN KONTEK ABG K…HAHAHA…

  126. Weih, xyah tgk yg zana punyer… geng aku ade yg lagi SUPERB lar… wakakaka!!! bes ker melancap?? ade bes cam mkn siput x?

  127. Giler beSo tetek miNah ney! Geli aku… mcm tetek macik cleaner kat skowla aku jer.. yucKssSSS!

  128. cdhjvfnmvjgthj

  129. tetek berminyak!!!!

  130. hye!

  131. zana? is she famous? i dun cre dat. all i think how big her tits. warharharhar

  132. i asked my friends who’s zana? now i get it. she is the one who kick out from AF. very poor gurl.

  133. air patik babi kau zana

  134. aidiel kata pantek kau bacin.

  135. apa punya baik la manusia

  136. x la baguih mna pun body,2 pun nk tnjuk,,xstim la hang zana..

  137. minat lah kat ziana zain…

  138. apo ke bendor ler korang ni…dah tak ader kijer len…syik nak mengutuk jer….biOOOOOrrrkan ler…..kiter pun tak tau samaada tol @ x yang korang g sibOk2 dok ngumpat dier per hal…menambahkan lagi dosa……

  139. aku pn xhingin nk jilat tetek zana la…geli!!!!!!!

  140. klau kau nk thu pasal zana boleh.tapi ada syarat.
    kau kne bagi pengeras sebanyak rm2juta.
    klau x bgi,aku xnk bgthu……hahahaha!!!!

  141. hye ..bleh berkenalan ?

  142. ya tapi mu sapo?\

  143. Sebab aku nak rogol…….sesiapa nak tido nagan ku………..
    i waanaa lick your s dan tetek,Zana……..

  144. Oi! Lan! ang antar gambar 2 kat aku ble? aku pon nak ngok gak!!!!!!

  145. Sapa2yg dh da gmbar 2 ble antar mai x? aku pon nak tngok oi!!! send 2 : rizt_cyclops276@yahoo.com.my TQ!!!!

  146. haiyo…hamsap you all guys…fake pic pun cayer ker..cit podah!

  147. saper yg ade letak email,just be careful..i’ll send yall my own virus. warharhahrar

  148. mcm sedap jek dak zana ni….kalo de gurl dak bp yg sudi,meh jumpe aku..aku ngah gersang niiii….kol aku 0177789741

  149. gambar agnes

    gambar agnes

  150. mak aih!!!klu grsang sgt jgnla smpai enter no fon gler ke pe????lmenye gmba nie,ble nk kuar??

  151. Te felicito…..por el Ke-30 quedo SUPER…. te escribo desde guatemala, hay seguis contandonos sobre todas mejoras que le hagas, y la restauraciones de las piezas con foto. yo tambien tengo Toyota Corolla 3K, KE-30 SE 1979.

    ATT.

    Oscar Mayen (Guatemala)

  152. pehhh!!!!karen teruk….

  153. Hey Are those real pictures o not? Just someone’s breasts.. I’m targeting Malaysia Sex Blog…

  154. woi antar gambar 2 aku dah kemaruk nk tgk

  155. wooii…aku bukak x leh…sent la email ke aku tgtata70@gmail.com

  156. dia bosan kot time tu
    tu pasal amik gambar tuk koleksi peribadi dia
    kalau dia tau ni dia dapat dia tak buat nyerlah……..

    bukan dia sorang malu
    mak bapak dia malu sekali

  157. zana memang gila butuh

  158. sian lah kat zana

  159. Gambar Bogel Zarina Ann Julie

  160. mano gambar buritnyo, pah buko2x tak nampak2x pun lagi nie.

  161. ooo… betul ke benda nie??erk x senonoh btl ah

  162. alamak… aq tak caya pasal semua nie..takkan lah zana sanggup buat mcm tu,,

  163. tak nampak pun puki dia..hi….hi…. gatal de nie,,tak de video,,dah bnyak kali dah aq cek,,tak nampak juge burtnye….

  164. PE AR GURL NIE…TARAK OTAK…..WAT MALU MAK BAPAK….X LAA SEKSI KLU LEMAK KAT PERUT MENGELEBER…..KLU KULIT PUTIH TAKPE NIE GELAP! KLU KO KAT WEST KOMPOM UNCIT PUNYE….CINDY PON GELAK GILER TENGOK POSE KO!WAT GURL KAT LUAR SANA JAGALAH MARUAH!

  165. gila arr pompuan nie memalukan maruah perempuan!!!!
    klu nk tunjuk sgttt g lar kat disko ke….aperr ke….
    klu nk tunjuk sgt body kiter yg lawer ngat tuuu….
    klu putih x per arrr nie itam…..mak bapak dier 2 nk letak kat ner muka 2….x sdr diriiii!!!!!!memalukan maruah org PEREPUAN!!!!!
    fahammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm………..

  166. ngader2 tul pompuan 2…..tp sian gak tgk mak bapak dierr….
    dier 2 x tau malu larrr sbb dier buat benda tuuu…pasti mak dier keil hati ngan dierr…sbb,mak dier mengandungkannyer 9 bulan tauuuu….nk lahir kan nyer lak bkn senang……
    x tau malu tul pompuan…..
    mesti keluarga dier malu glerrr………dier igt muker dier tu lawer sangat ke???muka dier ngan aku,lagi cantik akuuu….
    dh lar itam……
    eee…..
    x tau malu tul pompuan 2….!!!
    geramnyer aku…..
    eeeee…..nk marah raserrrrr!!!!!
    klu dier insaffff….maybe dier x kan buat benda tu lg……
    ok larrr…..mls nk kater2 kat org niee….DOSAAA…….tuhan tauuuu!!!!!
    tp warning tuk dierrr lain kali jgn wat benda tu laggg……
    tuhan BENCIIIIIIIII!!!!!!

  167. best nya

  168. aiya

  169. wei..nPe aq cr xdpt pOwn??aq dh r sANgap glErz nie..spe2 ad gnbr bru yg hot2 send r kt aq..spe nk dRma mAni,diAlu2kan….burit tgh bsah ni1

  170. Just get “website disabled”

  171. ntah… aper pn tkder ni… swt..

  172. xdvdsfvd fdgsd
    fdsaiuwa dfgdsgfs

  173. xdvdsfvd fdgsd
    fdsaiuwa dfgdsgfs

  174. AKU PLAK YG STIM. DA BERAIR PANTAT AKU.

  175. mna gambar 2?kima la kmu semua..semenanjing cam kima bapak dia..
    hahahahaha

  176. hafiz,22,KL. 0174256795

  177. kok gak ada gambarnya? klik ajadeh di sini! seru abisssss

  178. boleh pegang xx….cm bez je…i nk rse skli… bru mengancyam..

  179. i rse cam nak gigit2 je zana punye 2…..i like yor lasi lemak… hehehe

  180. aku bogel….wkaakakakakaakakakakak

  181. ….mAnEr pIxnYee SeNgAl???….

  182. KORANG NI X TAKUT DOSE KE HAH? MACAM HAPE…KONEK WANGI LA…I LIKE YOUR NASI LEMAK LA….BOLEH PEGANG LAH…APELAH…cube korang pikir (MATI)…

  183. ZANA,X TAU MALU DAH LA ADE NASIK LEMAK 100 RINGGIT…BESO PLAK TU…PERANGAI MACAM SETAn….KoMpEm MaSuK NeRaKa…kirim salam maut kat diri ko sendiri….mentang2 name ko same ngan aku ….busukkan name orang yang name zana jer!!!!!!!!!!!!!!!!

  184. tolong la jgn uwt gamba cm ni dlm internet . .

  185. mnew adew gmbr…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: